sälja-via-app-telefon

Sälj via app

Sälj produkter tillsammans med ditt lag och tjäna pengar enkelt via vår säljapp. Genom att direkt genomföra dina beställningar från mobilen kan du sköta allt digitalt och slipper allt pappersgöra. Enklare än så blir det inte!

Sälj via appen tillsammans med laget

Var och en i ditt lag loggar in i appen med en och samma gruppkod. Väl där registrerar ni all försäljning på er som lag, vilket också underlättar kommunikationen med oss på Idrottssupport.

När ni känner att ni är klara med försäljningen är det bara för er att med ett enkelt knapptryck skicka iväg beställningen och invänta leverans av produkterna.

Hur mycket vill du sälja med laget?

Börja sälj med ditt lag och bestäm själv vilka summor ni kan komma upp till. När ni säljer produkter via oss på Idrottssupport tjänar ni som lag cirka 43 kronor per såld produkt (när ni säljer alla våra produkter).

Sälj tillsammans och öka motivationen i laget

tjäna-pengar-till-laget-snabbt-smidigt-via-app-kaffe-kryddor

Eftersom all försäljning sker via appen i realtid är det enkelt och smidigt att följa lagets gemensamma beställningar. Detta fungerar ofta motiverande för att få laget att fortsätta sälja och tjäna mer pengar.

Vill du veta mer om hur du säljer med laget?

Hör gärna av dig till oss så fort du har frågor eller funderingar kring att sälja med ditt lag. Vi förklarar gärna mer ingående om hur processen går till. Vi ser fram emot att höra mer från er!

Tjäna pengar enkelt och snabbt när du och laget säljer lättsålda produkter via vår app!